Kerntalenten

Wil jij weten wat je drijft, en energie geeft?
Wil jij ook op een duurzame en levenslange manier keuzes maken?
Wil jij ook aan de slag met een genuanceerd beeld van jouw karakter, talent en motivatie?

Jouw KernTalenten kennen, is kiezen om op een unieke, zeer accurate manier je persoonlijkheid, je potentieel en je motivatie in kaart te brengen. Waardoor je vanuit een positieve, en een duurzame benadering in de toekomst belangrijke persoonlijke en professionele keuzes kan maken i.v.m. studie-, beroeps-, job-, samenwerking- en andere beslissingen.

Een KernTalentenanalyse brengt je karakter (persoonlijkheid of ‘zijn’), én je talenten (potentieel of ‘zullen kunnen mits opleiding en/of oefening’), én je motivatie (goesting, of ‘willen, zomaar uit jezelf’) in kaart op een heel gedetailleerd en genuanceerd niveau.

Via de KernTalentenanalyse sta jij als mens centraal, het is geen typologie waar jij in één of ander hokje wordt geduwd.  Wel geeft het een heel precies en compleet zicht op “wie je BENT én KUNT en WILT WORDEN”.  Ook wordt glashelder wat jou drijft, wat je waarden zijn en wat je energie geeft of kost.

“Als je de KernTalenten hebt om een appel te worden, word dan die lekkere, zoete, dikke, sappige, knapperige en blozende appel. Probeer niet wanhopig een peer te zijn." 

Danielle Krekels


Wat zijn KernTalenten =
Jouw Aard (zijn) +
Potentieel (zullen kunnen) +
Intrinsieke Motivatie (willen).


Voor wie? 

Dit traject kan deel uitmaken van jouw ontwikkeling, o.a. : 

 • een succesvolle carrièreswitch, 

 • een haalbare work-life balans, signalen van te hoge werkdruk, …

 • het herstellen van je energiebalans…

 • jouw studie- of opleiding keuze

 • Wil je meer duiding bij je verslag? 

 • Heb je het gevoel dat je vastzit in je loopbaan?

 • Heb je problemen, al dan niet met anderen, die telkens terugkomen?

 • Wil je zicht op jouw leiderschapskwaliteiten?

 • Heb je kans op promotie en wil je deskundig advies?

 • Denk je erover om voor jezelf te beginnen? 

 • Wil je meer zicht krijgen op je groeipunten?

 • Ben je geïnteresseerd in vervolgacties?

Concreet: individueel kennismakingsgesprek - concrete vervolgsessies toegespitst op leadership, stress of burn-out - praktische tools - doeltreffende communicatietips


Loopbaancoaching

Wil jij ook fluitend naar je werk gaan?

Loop je vast op een loopbaanvraagstuk? Voel je je onvoldoende gewapend om met alle veranderingen, werkdruk en stress op het werk om te gaan? Wil je een nieuwe uitdaging opzoeken maar je weet niet hoe of wat?

In onze snel veranderden wereld stijgt de druk op iedereen.  Het behouden van je veerkracht en je flexibiliteit is dé uitdaging van vandaag en morgen! 

Soms lukt het jou niet alleen, en heb je nood aan een klankbord om de volgende stap te zetten.  

Als gekwalificeerde professional van het Huis Voor Veerkracht begeleidt ik je hierbij graag in een persoonlijk traject. Indien je liever in groep werkt, kan je opteren voor onze workshops.

Onze aanpak is pragmatisch, direct bruikbaar en afgestemd op jouw persoonlijke noden.Concreet: individueel kennismakingsgesprek - concrete vervolgsessies toegespitst op jouw persoonlijke loopbaanvraag in een sfeer van vertrouwen


Kerntalenten

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x