Strategisch Human Resources beleid

Omdat jouw medewerkers de motor van jouw succes zijn!

Net de honderdste aanwerving bekrachtigd of een ingrijpend partnership in zicht? Belangrijke veranderingen?Heeft jouw bedrijf behoefte aan HR ondersteuning, maar nog niet voltijds? Ben je op zoek naar een sparring partner om jouw HR beleid naar een volgende niveau te brengen? Je twijfelt of rollen en verantwoordelijkheden nog duidelijk zijn?  Met andere woorden je hebt een aantal HR vragen waar je geen antwoord op weet.

De redenen om de HR strategie te optimaliseren zijn divers. Feit is dat zowel zaakvoerder / management, als HR-afdeling, als werknemers baat hebben bij een heldere organisatiestructuur , een efficiënte leiderschapsstijl, een transparant beloningssysteem, duidelijke communicatie over prestaties met leidinggevende. 

Voor een grondig HR project stellen wij voor om volgende stappen te volgen:

 1. Ontwikkelen van jouw HR beleid
  (in lijn met de ondernemingsdoelstellingen)

 1. Doelstelling bepalen voor dit project
  Waar moet dit project toe leiden? Welke thema’s moeten zeker aangepakt worden, en wat moet anders/ beter?

 1. Analyse van de huidige situatie
  Wat loopt vandaag al goed, en moeten we zeker behouden?

 1. Opzetten van een concreet actieplan dat beantwoordt aan de doelstellingen
  In werkgroepen worden haalbare acties uitgewerkt, met duidelijke rollen en verantwoordelijkheden, een communicatieplan, …. volgens de noden van jouw bedrijf

 1. Uitrollen van het actieplan

Met een zeer ruime ervaring in HR, adviseert en begeleidt Annemie jouw bedrijf in het ontwikkelen van een passend HR-beleid. Op een co-creatieve manier gaan we opzoek naar de HR-thema’s die bij jouw bedrijf passen, waarbij we focussen op wat jouw organisatie specifiek nodig heeft, dit kan zijn het opstellen van functiebeschrijving en competentieprofielen, ontwikkelen van marktconforme loonschalen, teamwerking en evaluatie en feedback gesprekken, verzuim en re-integratie beleid, het opstellen van een vorming en opleidingsbeleid.

Concreet: intakegesprek met beslissingsnemers in jouw bedrijf, ... - opmaken stand van zaken - duurzame follow-up en/of implementatie


Strategisch Human Resources beleid
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x