Coach Annemie

Annemie Vandormael, founder van Human Capital Consulting, nice to meet you. HR bedrijfscoach. Professionele stress en burn-out coach. En gepassioneerd door leadership. Tijdens de werkuren althans. Want zij is ook fervent stapper en grote fan van healthy food. Check haar persoonlijke palmares.

Business coach

Met een diploma Sociaal werk en Master in de Arbeid- en Bedrijfs-Sociologie op zak stapte ik de wereld van Human Resources binnen. Concrete business projecten én tussen de mensen. Als empathische en nieuwsgierige madame volledig mijn ding. Ik deed ervaring op in verschillende Human Resources Management rollen, ik maakte kennis met verschillende HR domeinen zoals Recruitment, Training & Development, Coaching en Career Consulting, Change Management. Geruime tijd werkte ik voor internationale bedrijven zoals Akzo Nobel, Friesland Foods, en LMS international

Eind 2006 besloot ik die HR-kennis ten volle te benutten als zelfstandig HR Consultant. Human Capital Consulting zag het levenslicht. Als freelance/ ad interim manager deed ik verschillende HR-opdrachten bij onder meer Dupont De Nemours, TE Connectivity, Coca Cola, ING, Barry Callebaut en bpost. Ik was verantwoordelijk voor diverse HR projecten o.a. in Change Management, opzetten van Talent Management, Reorganisaties, Compensation & benefits, Coaching en Career Consulting.  Door deze ervaring heb ik een goede voeling met de dagelijkse noden in een bedrijfsomgeving. Ervaringen, learnings en tips die ze me nooit meer afpakken! Ik krijg extra energie als mensen en teams zich zelfbewust worden van hun capaciteiten en zich daardoor verder ontwikkelen en hun objectieven kunnen realiseren.

Door heen de jaren ontwikkelde ik mijn coaching vaardigheden.  Ik volgde verschillende opleidingen en ik blijf deze aanscherpen door op regelmatige momenten me verder te verdiepen via trainingen, lectuur en contacten met andere professionelen.  

Daarnaast vind ik netwerken met andere ondernemers boeiend, zo neem ik regelmatig deel aan initiatieven van UNIZO en ben ik lid van Artemis. Zo weet ik wat er speelt, bruist en leeft onder de (vrouwelijke) ondernemers in regio Leuven.
Coach Annemie

Coach op de werkvloer : Stress & burn-out - leadership & communicatie

De drive, spirit en passie is in ieder bedrijf groot. Maar welzijn op het werk? Dat wordt soms over het hoofd gezien. Nochtans cruciaal in onze VUCA wereld waarin iedereen het druk, druk, druk heeft. Sinds 2009 ben ik opgeleid als coach. En Sinds 2018 leg ik me als coach toe op het herkennen en bestrijden van stress en burn-out en het boosten van leadership skills. Via gezamenlijke workshops of persoonlijke coaching reik ik tools en tips op maat aan. Objectief en in het volste vertrouwen. Happiness en harmonie? Yes please.

Eigen coach

Mijn passie? Die stopt nooit! Ik ben nooit gestopt met leren, ….

Na de werkuren, ben ik mijn eigen coach. En plan ik een flinke portie reflectie en ontspanning in. No excuses. Stevige wandelingen door de natuur in de omgeving van Leuven, fitness met vriendinnen, pittige fietstochten in de buurt van het Kasteel van Horst, … Al duik ik met evenveel goesting en verwondering in een spannend boek of een gezond recept. Dankzij die me-time sta ik steevast op scherp om jou of jouw bedrijf te begeleiden, bezielen en boosten.

“Mijn ambitie is om mensen en organisaties vooruit te helpen op het gebied van Human Resources Management, engagement en well-being.”{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x